INAUGURIMI I SHOWROOM-IT TEPE HOME

INAUGURIMI I SHOWROOM-IT TEPE HOME

Event Start Date:
2020-01-21
Event End Date:
2020-01-21
Event Venue:
TEPE HOME
Ju ftojmë në përurimin e showroom-it të parë të TEPE HOME në Shqipëri! E fokusuar në mobilimin e shtëpisë, kompania lider në Turqi !

Rreth eventit :

Kjo ftesë shkon për arkitektët,

Ditën e Martë , 21 Janar 2020

TEPE HOME inauguron ambjentin e parë të saj Shqipëri!

Kompania Turke , lider në tregun e mobilimit të shtëpisë , vjen me një showroom për të prezantuar produktet e saj duke sjellë një eksperiencë 50-vjecare.

Programi :

– Mirëseardhja e të ftuarve nën një Light Show dhe muzikë të zgjedhur.

– Fjala e rastit nga R&T Group për hapjen e Dyqanit te pare Tepe Home në Shqipëri

– Fjala përshëndetëse nga Kompania meme Tepe Home Turqi

– Vizita ne showroom dhe prezantimi i produkteve

– Muzike nga DJ NamVam, humor,lojra dhe në fund llotari me çmime,

nën prezantimin e aktorit Gent Hazizi shoqëruar me bufe ushqimi dhe verë të kuqe.

Konfirmoni pjesëmarrjen tuaj KËTU

 

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial