SHARE TIRANA 2020

SHARE TIRANA 2020

Event Start Date:
2020-02-11
Event End Date:
2020-02-11
Event Venue:
Hliton Inn Tirana

Çështjet kryesore të Forumit SHARE:

Më tepër se 350 arkitektë, inxhinierë dhe drejtues do të marrin pjesë në Forum.

Më shumë se 40 leksione dhe prezantime në dy skena të forumit: Skena kryesore dhe Skena e Inovacionit.

Konkurs i drejtpërdrejtë me marrjen e çmimit, dedikuar të ardhmes së projekteve arkitektonikë shqiptarë.

Treshja: projektues, sipërmarrës dhe investitor do të shpalosin punimet e tyre përballë jurisë së ekspertëve dhe kolegëve të tyre – çdo gjë në mënyrë të drejtpërdrejtë në Forum.

Një ekspozitë e zgjidhjeve inovative arkitektonike, produkteve dhe shërbimeve.

 

Ju ftojmë të bëheni pjesë e eventit SHARE TIRANA 2020 në Hilton Garden Inn në 11 Shkurt 2020. Organizatorët e eventit kanë përgatitur një gamë të gjerë tematikash që do të diskutohen nga disa prej drejtuesve më të jashtëzakonshëm të industrisë në arkitekturë.

JU RIKUJTOJMË SE DERI NË DATËN 17 JANAR 2020, ANËTARËT E SHASH 2020 DO TË PËRFITOJNË FALAS BILETËN E EVENTIT.

KLIKONI KËTU PËR MË SHUMË INFO RRETH ANËTARËSIMIT NË SHASH

 

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial