PIKËTAKIM NR.4

Piketakim, arkitektura pa kufij!

PIKËTAKIM NR.4

Event Start Date:
2019-12-17
Event End Date:
2019-12-17
Event Venue:
Arkspace

Pikëtakim nr.4

Arkitektura pa kufij!

Datë 17/12/2019 ora 19:00, @arkspace

Pikëtakim, vjen sërish, për herë të fundit për vitin 2019.

Kemi zgjedhur një studio të re por shumë inovative : Createur studio !

Me dy seli në Amerikë dhe Tiranë, studioja bërbëhet nga nga disiplina të ndryshme që përfshijnë mediumin e ndërtuar si dhe atë dixhital.

Përpos, Dizajnit si një nga shtyllat kryesore ku përfshihet realizimi i projekteve te arkitekturës dhe interiereve, portofoli pasurohet Grafikën, një shërbim i cili mbulon brandimin, marketingun dhe web dizajnin Cikli mbyllet me Vizualizimin profesional nëpërmjet renderimit, animimit dhe mbi të gjitha VR ( realitetin vitual).

Me pas, do ju njohim me Dromeas Albania, kompania e specializuar për projektimin dhe realizimin e zyrave.

Disa këshilla të vlefshme dhe shembuj konkrete për një ambjent sa më funksional e produktiv.

Mbështetur nga Dromeas Albania

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial