Hotel Plaza Dhërmi

Hotel Plaza Dhërmi

Emri i projektit:
Tipologjia:
Studio:
Arkitekt:
Vendndodhja:
Statusi:
Viti i ndërtimit:
Sipërfaqja:
Kate:
Fotografia:
Bashkëpunëtorë:

 

Hotel Plaza Dhërmi
Hotel
CITYFÖRSTER architecture + urbanism
Martin Sobota
Vlorë, Shqipëri
Projekt Ide

– m2


BOOM Landscape

Dhërmi Plaza Hotel është një hotel me 5 yje përgjatë shëtitores së Dhërmiut. Vëllimi i tij i zgjatur rrethohet nga plazhi në jug dhe malet në veri, dhe karakterizohet nga një fasadë dinamike. Sistemi i hijëzuesëve përbëhet nga grila të dyfishta me shinë. Kjo krijon një sens lëvizjeje dhe zbulon jetën brenda ndërtesës.

Hoteli ofron funksione të ndryshme, të tilla si restorant, sallon bukurie dhe SPA në nivelin nëntokësor, e cila lidhet drejtpërdrejt me plazhin; 5 dyqane, një pishinë, një bar dhe holl në nivelin e katit të parë; dhe një sërë dhomash me madhësi të ndryshme në katin e parë, të dytë dhe të tretë. Ndërkohë, tarraca është projektuar si një lagje aktive ose fshat, me aktivitete për të kaluar kohën e lirë.

post a comment

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial