BIZNESET

Arvis Group is identified not only as one of the leading companies in the glass sector but also as the leading representative of SAINT-GOBAIN-GLASS, one of the largest international groups in the manufacture and distribution of

read more

Lider prej me shume se nje dekade ne mobilimin e bar-restorante, hotele, shtepi, etj.Almex nder vite ka kontribuar ndjeshem per zhvillimin e sektorit te hoteleri-turizem. Tashme jane me mijera ambiente biznesi te arreduara nga

read more

Studio arkitekture , projektim urban & interior dizajn

read more

Loft Architects është një studio e specializuar në projektimin e objekteve komplekse arkitekturore, në zhvillimin e hapësirave të interierit dhe produktit të dizajnit. Me vendndodhje në Tiranë, Shqipëri, Loft

read more

Atelié Gjyms'Hana është një sipërmarrje që sjell për herë të parë në  Shqipëri, një shërbim  holistik përsa i përket interior dhe exterior design. Një hapësirë  me vendndodhje lehtësisht të aksesueshme,

read more

X-Plan Studio: Arkitekturë, Planifikim Urban, iDizajn i interieri, grafik dizajn, printim 3D. X-Plan është një grup arkitektësh, projektuesish, inxhinierësh dhe mendimtarësh që veprojnë në fushën e arkitekturës,

read more
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial