Business Category: Interiere
Studio e fokusuar në projektimin e ambjenteve të brendshme.

Tepe Home është kompani e cila operon në fushën e mobilimit të shtëpise, me një eksperiencë 50 vjeçare. Vjen për herë të parë në Shqipëri, me një larmi të gjerë produktesh për dhomën e gjumit, dhomën e

read more

Cfarë është HODA? HODA, akronim i House Of Design Albania, është një iniciativë e re në Shqipëri e cila synon të kthehet në një habitat ku ndërthuren idetë e dizajnerave me praktikën  e mjeshtrave të prodhimit

read more

Atelié Gjyms'Hana është një sipërmarrje që sjell për herë të parë në  Shqipëri, një shërbim  holistik përsa i përket interior dhe exterior design. Një hapësirë  me vendndodhje lehtësisht të aksesueshme,

read more

Lider prej me shume se nje dekade ne mobilimin e bar-restorante, hotele, shtepi, etj.Almex nder vite ka kontribuar ndjeshem per zhvillimin e sektorit te hoteleri-turizem. Tashme jane me mijera ambiente biznesi te arreduara nga

read more

Studio arkitekture , projektim urban & interior dizajn

read more
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial