Business Category: Studio Arkitekture

Studio Bellesi Giuntoli është një studio e peizazhit në arkitekturë dhe e projektimit të kopshtit, themeluar nga Silvia Bellesi dhe Alberto Giuntoli. Ekipi ynë multidisiplinar numëron profesionistë të ndryshëm të

read more

Atelié Gjyms'Hana është një sipërmarrje që sjell për herë të parë në  Shqipëri, një shërbim  holistik përsa i përket interior dhe exterior design. Një hapësirë  me vendndodhje lehtësisht të aksesueshme,

read more

Loft Architects është një studio e specializuar në projektimin e objekteve komplekse arkitekturore, në zhvillimin e hapësirave të interierit dhe produktit të dizajnit. Me vendndodhje në Tiranë, Shqipëri, Loft

read more

Studio arkitekture , projektim urban & interior dizajn

read more

Tepe Home është kompani e cila operon në fushën e mobilimit të shtëpise, me një eksperiencë 50 vjeçare. Vjen për herë të parë në Shqipëri, me një larmi të gjerë produktesh për dhomën e gjumit, dhomën e

read more

Atelier 4 është një kompani multi-disiplinore e planifikimit, projektimit dhe mbikëqyrjes urbane e themeluar në Tiranë, Shqipëri në vitin 2003. Studio që nga atëherë po ofron ekspertizë profesionale për klientët në

read more