XPLAN STUDIO - It's not just a design, it's an experience .

verified

Architecture and design studio

X-Plan Studio: Arkitekturë, Planifikim Urban, iDizajn i interieri, grafik dizajn, printim 3D. X-Plan është një grup arkitektësh, projektuesish, show more

Mon

9:00 - 05:30 PM

Tue

09:00 AM - 05:30 PM

Wed

09:00 AM - 05:30 PM

Thu

09:00 AM - 05:30 PM

Fri

09:00 AM - 05:30 PM

Sat

09:00 AM - 05:30 PM

Sun

Closed All Day

    No Images To Display

    X-Plan Studio: Arkitekturë, Planifikim Urban, iDizajn i interieri, grafik dizajn, printim 3D. X-Plan është një grup arkitektësh, projektuesish, inxhinierësh dhe mendimtarësh që veprojnë në fushën e arkitekturës, urbanistikës kërkimit dhe zhvillimit.

    This business has no offers to display.

    Send us a message

    Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial