Shezlongu Alfa – Almex Contract Furniture

Shezlongu Alfa – Almex Contract Furniture

Alfa Sunlounger nga Almex Contract Furniture, është një karrige dielli e dizajnuar në mënyrë elegante në një formë origjinale që siguron rehati maksimale. Shezlongu Alfa ka një strukturë me linja organike të tubave prej resine dhe një bazë sintetike me vetëajërosje. Një shezlong dielli modern me forma të thjeshta, gjithashtu ideal për përdorim në pishina, kopsht, det dhe plazh.

Një prodhim italian prej resine me cilësi të lartë dhe eco-friendly, rezistente ndaj rrezeve UV, shezlongu Alfa mund të përdoret në dekorimin e hapësirave të jashtme si dhe ato të brendshme.

Alfa Sunlounger Almex Contract Furniture

Source: outdoorfurnitureideas.com.au

post a comment

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial