fbpx

Karrigia Acquamarina – Almex Contract Furniture

acquamarina chair almex contract furniture

Karrigia Acquamarina – Almex Contract Furniture

Relaksuese, e palosshme dhe lehtësisht e transportueshme: Acquamarina është një karrige për ambjente të jashtme nga Almex Contrat Furniture, e cila karakterizohet nga një mbështetëse me dizajn modern me vrima dhe e lartë. Mbështetësja e karriges mund të pozicionohet në katër kënde të ndryshme duke krijuar rehatinë e nevojshme.

Stili me vrima i karriges i shton asaj karakter dhe funksionalisht shërbejnë për largimin e ujërave të shiut. Mbështetësja e kokës përbëhet nga një strukturë gome që është gjysmë e ngurtë, por mjaftueshëm e butë për tu përthyer. Prodhuar në Itali nga polipropileni dhe fije xhami rezistente ndaj motit, e gjithë karrigia është e palosshme për ruajtjen e saj gjatë periudhës së dimrit ose gjatë transportimit.

Source: nardioutdoor.com & bydezignfurniture.co.nz

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial