Arkiva

Smeg: Sicily is my love

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Vera nuk mundet të kuptohet pa gjallërinë e ngjyrave dhe entuziasmin të cilin përçojnë!
Po sikur këtë gjallëri ta përcillni dhe në dizajnin e shtëpisë tuaj ?
Ju sjellim nje koleksion të pasur në ngjyra e dizajn dhe mbi të gjitha nëse pëlqeni dhe qeramiken e Italisë së jugut, linja e Smeg D&G Sicili is my love sjell atmosferen e verës dhe bukurinë e Mesdheut.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”14332″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Nëse dëshironi t’i jepni nuancë kuzhinës tuaj me ngjyra dhe dizajn, veçanërisht nëse jeni adhurues i modeleve qeramike italiane, plotësojeni me sa më shumë pajisje të Smeg në stilin Dolce dhe Gabbana, Siçilia është dashuria ime, sa jua lejon buxheti juaj.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”14333″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]PROJEKTET E ARTIT

Smeg dhe Dolce & Gabbana bashkojnë forcat për të krijuar një projekt me të vërtetë ‘Made in Italy’ ku ekspertë nga bota e dizajnit dhe modës takohen dhe bashkpunojë për të krijuar pajisje shtëpiake unike që zbulojnë një histori italiane.

KOLEKSIONI: SIÇILIA ËSHTË DASHURIA IME

Koleksioni i pajisjeve të vogla të prodhuara nga Smeg me një prekje të pa-gabueshme të Dolce & Gabbana janë simbole të një estetike lidhur me Siçilinë, shtëpia për shpirtrat e Domenico Dolce dhe Stefano Gabbana, dhe më përgjithësisht me Italinë dhe kuzhinën e saj ndaj së cilës Smeg ka qenë gjithnjë interepretues ekselent.Të gjitha pajisjet janë dekoruar me limon të verdhë, agrume dhe qershi të cilat janë tekstura tipike dekorative të Siçilisë.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”14336″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]KUZHINA DIVINA

Kuzhina Divina është një homazh për origjinën e Italisë, ku traditat e saj dhe festivalet e njohura tashmë pasqyruar në formën e një seti të ri të kuzhinës me një frigorifer FAB28, ngjyra të guximshme dhe intensitet narrativ. Koleksioni është paraqitur në dy variante: i pari i karakterizuar nga përfaqësime të frymëzuara nga teatri kukull Siçilian dhe karroca tradicionale e pikturuar me dorë, ku tonet mbizotëruese janë e kuqja dhe portokallia e zjarrtë, ndërsa e dyta karakterizohet nga një teksturë në ngjyrë blu dhe të bardhë.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”14339″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”14340″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”14341″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”14343″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Piktorët Siçilianë, shumë të aftë në artet dekorative komplekse dhe “thesaret e së kaluarës”, i realizojnë frigoriferët në interpretime unike të folklorit siçilian. Rezultatet e pasionit, krijimtarisë së thellë dhe ndjenjës së përkatësisë në tokën e tyre.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”14346″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment