Arkiva

SMEG: FAB28 REFRIGERATOR

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Frigoriferët FAB28  nga Smeg, një ikonë e vërtetë e dizajnit modern e cila ridizajnoi frigoriferin, duke e shndërruar atë nga një pajisje funksionale në një send dekori, vazhdon të ripërtërijë konceptin e tij duke prezantuar një seri karakteristikash teknologjike innovative.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”14553″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

NJË FRYMË E RE TEKNOLOGJIKE

Në pjesën e jashtme të saj nuk dallojmë ndryshim thelbësor, por brenda përmban një mori karakteristikash  inovative.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”14524″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

ARSYET PSE DUHET TË ZGJIDHNI  FRIGORIFERËT FAB28 NGA SMEG

Stili dhe funksioni
Elementet e reja të profileve formojnë  ndarjet e brëndshme me materialin e kromit, I cili nuk përdoret vetëm në pjesën e jashtme por në cdo detaj.

Humbja zero e energjisë.
Sistemi Multiflow optimizon shpërndarjen e ftohjes dhe lagështisë për të siguruar një temperaturë të barabartë në të gjithë ndarjen kryesore dhe në sirtarin e perimeve.

Gjithçka në vendin e vet
Një ndarje e re 0 ° C për peshkun dhe mishin ofron temperaturën e përsosur për mbajtjen e ushqimeve të freskëta.

Prakticiteti i pamposhtur
Paneli i pasmë pa ngrirje parandalon formimin e akullit.

Gjithçka nën kontroll
Led-i ndriçon të dy anët e frigoriferit për të lehtësuar ruajtjen, pa rritur konsumin.

Detaje që bëjnë ndryshimin
Menteshat e dyerve janë më kompakte, për një pamje më elegante.

Teknologjia dhe ngjyra
FAB28 është në dispozicion në një gamë të gjerë versionesh të rinovuara vazhdimisht. Zgjidhni nga simbolet Britanike dhe Italiane, dekorime shumëngjyrëshe, efektin e dërrasës së bardhë (në të cilën mund të shkruani), versione me ngjyra mat dhe madje edhe botime speciale nga stilistë dhe stilistë, përfshirë këtu koleksionin  Sicilia është dashuria ime, bashkëpunimi me Dolce & Gabbana.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”14525″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment