Arkiva

SMARTIA M10800 Atrium System

[vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”30px”][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Në gamën e gjerë të produkteve për ndërtesa, Alumil ka projektuar posaçërisht një sistem atriumi – SMARTIA M10800 – i cili është i përshtatshëm për shtëpi, apartamente, sera dhe çati prej xhami, në mënyrë që të sigurojë zgjidhje efektive për hapësirat që kërkojnë dritë natyrale maksimale. Ndër të tjera, ky produkt kombinohet  në mënyrë perfekte me fasadat e xhamit që ofron kompania.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_single_image image=”15641″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

SMARTIA M10800, një sistem komplet i izoluar për atriume, është ideal për ndërtime të rënda dhe mund të përmbush në mënyrë efektive të gjitha kërkesat arkitektonike, si për shembull krijimi i poligoneve të thjeshta, komplekse dhe konservatore.

Të disponueshëm në disa versione, ju mund të gjeni çfarë ju nevojitet shpejt dhe lehtë.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”15639″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Avantazhet e SMARTIA M10800 Sistem Atriumi
  • Efiçiencë e mjaftueshme e energjisë
  • Rritje e nivelit të komfortit
  • Rritje e nivelit të sigurisë
  • Rritje e përqendrimit të dritës natyrale
  • Cilësi e lartë dhe performancë e garantuar
  • Rritja e qëndrueshmërisë dhe funksionalitetit në kushte ekstreme të motit
  • Alternativa të mëdha në lidhje me zgjidhjet e veçanta, të përshtatura
  • Lehtësia e përdorimit me mundësinë e levizjes elektronike

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”15642″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]