Arkiva

Resin Art – Oniro Studio

[vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”30px”][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Çfarë  është  Oniro ?

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Rrëfim nga autorja. Oniro nga greqishtja do të thotë ëndërr, ashtu siç nisi dhe studioja para 3 vitesh si një ëndërr për të bukurën, për të krijuar art. Objekte me ngjyra dhe dizajn si një ëndërr e prekshme, që e shikon me sy hapur.
Fillimisht punimet bëheshin me bojra akrilike, derisa një ditë, rastësisht në internet zbulova rezinën. Mund të them se ishte dashuri me shikim të parë.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_single_image image=”7693″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Pse zjodhe rezinën si materialin kryesor të artit  tënd?[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Rezinën e kam zgjedhur për shumë arsye. Ndryshe nga bojrat akrilike, rezina ka një efekt shkëlqyes që ngjason shumë me xhamin. Është rezistente ndaj faktorëve si uji – lagështira dhe i reziston shumë kohës pa u dëmtuar. Ajo krijon një efekt shumë të bukur të thellësisë si dhe të lejon të punosh me disa shtresa, duke krijuar efekte magjike.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”7701″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Nga objekte arti, si u zhvillua Oniro  për të krijuar objekte dizajni si tavolinat?[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Në fakt, objekti i parë që kam krijuar me rezinë ka qënë një derrasë prerëse kuzhine. Pastaj çdo objekt tjetër që më frymëzonte e punoja me rezinë, duke arritur nje gamë gjithnjë e më të gjërë  aq sa sot  mundet të numërojë më  shumë se 50 produkte te ndryshme.
Profesioni si arkitekte më ka shtyrë për të krijuar produkte unike për arredimin e brendshëm si tavolinat, pikturat, ndricçuesit, pasqyrat etj.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”7702″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Ku mundet t’ju gjejnë  interesuarit për të parë punët e tua ?[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Ne operojmë online në rrjetin social instagram @oniro.studio. Gjithashtu mund të  vizitoni  studion e re qe ndodhet në rrugën Myslym Shyri, tek hyrja e tregut Cam. Aty ne mundohemi ti sygjerojmë  klienteve tanë më të mirën për nevojat e  ambjenteve te tyre.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”7699″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Si e sheh të ardhmen e  Oniro-s, cili është vizioni yt?[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Vizioni im do te mbetet gjithmone per tu permiresuar dhe per ti dhene klientit me te miren e mundshme.
Gjithashtu nje nga synimet e mija eshte qe krijimet ti perfitojne dhe klientet jashte kufijve te Shqiperise, si dhe celja e nje ekspozite, qe eshte nje nga planet e mija te aferta.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”7698″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Do zgjerohet gama e produkteve drej objekteve utilitare apo do jetë një miksim midis artit dhe funksionit?[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Gama e produkteve po zgjerohet dita ditës dhe janë  klientet ata që më frymezojnë për ta bërë ketë duke më sygjeruar idetë e tyre. Qëllimi jonë është që të sjellim produkte inovatore, që  të jenë sa më të kuruara nga ana estetike dhe funksionale.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”7695″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Cilat janë vështirësitë që ke hasur si nje sipërmarrëse e re?[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Veshtiresite dhe sfidat si sipermarrese e re jane te perditshme edhe per faktin se cdo etape e punes behet nga nje person qe nga realizimi i punimeve deri te shitja e tyre. Kur nuk mungon deshira per tu permiresuar,cdo gje eshte e realizueshme.
Motivimi dhe frymezimi me i madh per mua eshte vete procesi i punes.
Gjithashtu mundohem te marr pjese ne seminare dhe te lexoj shume libra biznesi rreth shitjeve dhe marketimit  per ta cuar sipermarrjen time nje hap me tutje.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”7697″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][vc_single_image image=”7700″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]