Arkiva

Pierre Cardin Home: Zebrano Luxury Furniture

[vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”30px”][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Çfarë është luksi?

[/vc_column_text][vc_column_text]

Sipas përkufizimit, “L u x”, një fjalë me origjinë franceze , do të thotë “njësia e ndriçimit dhe rrezatim i ndritshëm”. Me pak fjalë, termi i ndritshëm i konceptit të luksit sot nuk është i pabazuar. Kultura e përdorimit të luksit, e cila ka ndryshuar përmasa që nga Revolucioni Industrial, ka evoluar për shkak të tendencave dhe teknologjisë dhe është bërë më bindëse për prodhuesit.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_single_image image=”14093″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Përpjekja për të krijuar një markë luksoze dhe për ta bërë atë të qëndrueshme formon një pozicion të tillë që duhet të jemi mjaft konservator/proteksionist, ndërsa përparojmë drejt ndryshimit dhe inovacionit. Cilësia është një domosdoshmëri e luksit, është elementi më i rëndësishëm i tij, por jo çdo produkt cilësor mund të klasifikohet si luks.

Një standard i vërtetuar i cilësisë dhe një investim i rëndësishëm në një markë janë baza më e rëndësishme e klasifikimit të luksit. Dhe ne ju prezantojmë me Zebrano, një markë luksoze që është e pranishme edhe në Shqipëri, të cilën mund ta gjeni në Pierre Cardin Home.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”14094″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Ne jemi të vetëdijshëm që tregu ynë ka qasje ndaj stilit neoklasik si kombinimi i duhur i stilit, statusit dhe cilësisë së lakmuar të tyre.

Përveç stilit dhe cilësisë, Zebrano ofron një shërbim unik që është i specializuar për projekte të bëra me porosi nga A te Zh, të përshtatura për të përmbushur kërkesat dhe pritshmëritë e klientëve, pasi kompania përqafon një qasje krejtësisht të qetë në ofrimin e zgjidhjeve të projektimit dhe furnizimit të kërkesave të klientëve.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”14095″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Marka ka një aftësi për të planifikuar, ekzekutuar dhe menaxhuar projekte në shkallë të gjerë. Një projekt i jashtëzakonshëm në rajonin tonë është Hoteli Emerald në Prishtinë, një projekt i hartuar nga Zebrano, por edhe pse disa nga produktet janë dizajnuar nga Zebrano, ato janë prodhuar nga një prodhues tjetër.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”14105″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”14106″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Një pikë e fortë e Zebranos është studioja e sofistikuar inxhinierike dhe artistike e cila trajton projekte prestigjioze komplekse dhe gjithëpërfshirëse. Zebrano synon të sjellë në jetë një stil të ekzagjeruar teatral nëpërmjet projekteve të tyre.

Marka gjithmonë evoluon duke përzier kombinime të ndryshme materialesh si druri, mermeri, qelqi, pëlhura dhe lëkura dhe një frymëzim nga natyra.

Zebrano është zgjeruar vazhdimisht në të gjithë Evropën, Afrikën, Azinë dhe Lindjen e Mesme.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”14098″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Linja fisnike, tërheqëse dhe e guximshme CRATOS

[/vc_column_text][vc_column_text]Linja Cratos, me detajet e saj të forta dhe të mprehta, thekson sinergjinë e fisnikërisë nga e kaluara me stilin modern.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”14100″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”14104″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”14103″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment