Arkiva

Pierre Cardin Home: What are the characteristics of a good sofa?

[vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”30px”][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Kur flasim për divanët e stilit sartorial, me qepje, na vjen në mendje një divan trendy, në modë. Modern, por i punuar ashtu siç e do tradita. Midis modeleve të divanëve në treg sot, Gregory me siguri luan një nga rolet protagoniste, falë ekuilibrit magjik midis elegancës estetike dhe lehtësisë së përdorimit.

Një shembull autentik i mobiljeve, i aftë të përmirësojë çdo mjedis: nga eleganca më urbane dhe minimale, deri tek më nordikja dhe më racionale, të cilin e gjeni në Pierre Cardin Home.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_single_image image=”13745″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Por, cilat janë karakteristikat e një divan të mirë?

[/vc_column_text][vc_column_text]

  • Një lartësi e mirë e mbështetëses së divanit duhet të jetë e tillë që të mbrojë shpatullat dhe një pjesë të qafës.
  • Lartësia e divanit nga niveli i tokës duhet të jetë i tillë që këmbët të mos jenë shtrirë dhe të mos përkulen.
  • Nëse divani është veshur me lëkurë, sipërfaqja e tij duhet të jetë në gjwndje të parandalojë djersitjen.
  • Pjesë të ndryshme të mobiljes duhet të jenë të lëmuara, të standardizuara në mënyrë që të mos jenë as të ashpra dhe as të buta sa të prishin qetësinë që ofron druri në mobilje.
  • Pesha e divanit është një veçori që duhet të merret parasysh. Mobiljet në shtëpi duhet të kenë një peshë të lehtë dhe të jenë praktik për tu transportuar.
  • Divani i veshur me pëlhurë duhet të jetë në ngjyra të tilla që mos të theksojë njollat dhe të pastrohet lehtësisht.
  • Mobiljet e mira duhet të jenë të afta të kthehen shpejt në gjendjen e tyre fillestare.
  • Divanët me veshje të zbërthyeshme ofrojnë fleksibilitet në pastrim dhe jetëgjatësi.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”13746″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Divani Gregory është një mishërim i karakteristikave të një divani të mirë. Përveç modularitetit që i jep mundësinë të përshtatet sipas nevojave të hapësirës, Gregory është një divan i zbërthyeshëm.

Një divan me veshje të zbërthyeshme është i lehtë për tu pastruar, në të gjithë pjesët e tij, aq sa është i lehtë dhe për tu ndryshuar, si një fustan. Femrat e dinë mirë këtë! Në këtë rast, mbulesën e divanit mund ta heqim, ta lajmë, madje dhe ta zëvendësojmë me pëlhurë tjetër.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”13747″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][vc_column_text]Source: doimosalotti.com & pakchoob.com[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment