Arkiva

Poldina Table Lamp

[vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”30px”][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Ndriçuesi i tavolinës Poldina  nga AI Lati Lights kombinon forma të thjeshta e të çmuara me teknologjinë moderne. Korniza e gjatë minimale e Poldinës është një shtesë diskrete e tryezave të punës dhe tavolinave. Ndriçuesi përmban një shpërndarës polikarbonat në kokën e llambës, ku siguron ndriçim të sfumuar. Pa tela, si një ndriçues i karikueshëm, Poldina është prodhuar për të bërë dritë deri në 9 orë. Ndriçuesi i tavolinës ka një pamje më shumë dekorative sesa  funksionale. Poldina është i përkryer për përdorim të brendshëm ose të jashtëm.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_single_image image=”8284″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Ky ndriçues u dizenjua nga Federico de Majo, një stilist venecian me prejardhje familjare në ndriçimin e qelqit, nëpërmjet linjës Ai Lati, e cila krijon ndriçim dekorativ dhe teknik,e themeluar në Itali në 2005. Ata bëjnë një gjë dhe e bëjnë atë jashtëzakonisht mirë – krijojnë ndriçues elegant të krijuar me dorë, në forma arkitekturore të thjeshta, me një material të pakrahasueshëm në përhapjen e dritës.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”8321″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Poldina vjen dhe në forma të tjera si ndriçues i varur, ndriçues muri dhe toke. Këtë ndriçues mund ta gjeni në Shqipëri në çdo showroom të A BI ESSE.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”8322″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]