Arkiva

Acoustic Lighting in Loud Work Enviorenment

[vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”30px”][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Prodhuesi ikonik italian i ndriçimit ARTEMIDE ka një zgjidhje për ambientet e zhurmshme të punës. Linja e posaçme Acoustic Light – Ndriçues Akustik ul në mënyrë efektive nivelin e zhurmës në zyra me plan të hapur, duke e bërë punën pa stres. Ndriçuesit dhe llambat që absorbojnë zhurmat kombinojnë dritën optimale me mirëqenien akustike, duke plotësuar kështu kërkesat më të rëndësishme për vendet e punës. Ata krijojnë një ndjenjë të hapësirës në të cilën idetë e së ardhmes mund të zhvillohen në paqe dhe, mbi të gjitha, në qetësi.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_single_image image=”13590″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Me Ndriçuesit Akustik, linja e re e sapo zhvilluar e ndriçimit nga Artemide, Abiesse na ofron zgjidhje që janë bindëse jo vetëm për sa i përket dizajnit të ndriçimit, por edhe estetikës dhe akustikës. Seria Acoustic Light përfshin tre ndriçues, të cilët mbajnë vulën e cilësisë Artemide për dizajn të rafinuar dhe ndriçim të shkëlqyeshëm.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”13585″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Eggboard Matrix

[/vc_column_text][vc_column_text]Ndriçuesi i varur Eggboard Matrix, me sipërfaqen e tij të valëzuar prej poliesteri të ricikluar, krijon një atmosferë të këndshme në çdo ambient, si në aspektin e ndriçimit ashtu edhe të akustikës. Dizajni tërheqës nga Giovanni Giacobone dhe Massimo Roj përbëhet nga elementë që thithin tingullin, të cilat janë krijuar posaçërisht për frekuencat e zërit të njeriut. Ndriçuesi qëndron pezull në mënyrë elegante mbi vendin e punës, duke e bërë të tepërt tavanin e zakonshëm akustik. Pajisur me llamba LED shumë efikase, një ndriçues i vetëm mund të ndriçojë një tavolinë të vetme ose të dyfishtë.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”13586″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Silent Field

[/vc_column_text][vc_column_text]Ndriçuesi në formë rrethore Silent Field krijon ishuj të ndritshëm qetësie. Dizajnerët Carlotta de Bevilacqua dhe Laura Pessoni synonin të krijonin një ndriçues që nuk do ta dominonte ambientin, por përkundrazi të përhapej në mënyrë diskrete në të gjithë dhomën. Në sipërfaqen e ndriçuesit ka gropa rrethore, dendësia e ndryshme materiale e të cilave maksimizon thithjen e zërit dhe zvogëlon në mënyrë efektive zhurmën në sfond. Silent Field siguron dritë homogjene direkte dhe gjithashtu krijon ndriçim të këndshëm të ambientit në dhomë.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”13588″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Nur Acoustic

[/vc_column_text][vc_column_text]Nur Acoustic është versioni i rradhës i Nur, diazjni klasik i suksesshëm i themeluesit të Artemide, Ernesto Gismondi. Struktura e tij ikonike në formë zileje është bërë nga një material me sipërfaqe të ndjeshme ndaj tingullit, që thith valët e zërit. Gjeometria e bollshme e ndriçuesit tërheq tingullin brenda dhe zvogëlon kohën e jehonës në raste të ambienteve të hapura.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”13587″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][vc_column_text]Source: architonic.com[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment