Arkiva

Nappe by Masiero

[vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”30px”][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Marco Zito, një arkitekt italian i specializuar në dizajnin e produkteve, dizajnin e brendshëm dhe arkitekturë, u frymëzya nga tradita veneciane për një projekt që përshtatet plotësisht me filozofinë e MASIERO: një sistem ndriçimi dekorativ që përfaqëson një urë lidhëse midis stilit bashkëkohor dhe atij klasik.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_single_image image=”9103″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Thekët e mëdha dekorative që mbledhin dhe zbukurojnë perdet e pallateve historike, riinterpretohen, përmblidhen dhe zbërthehen për të hequr çdo aset klasik dhe për të marrë elemente të dizajnuar në mënyrë bashkëkohore. Projekti konsiston në 10 elementë të ndryshëm në forma, detaje ose elemente dekorative, të cilat mund të kombinohen së bashku për të marrë kompozime të personalizuara.
Korniza e kthyer metalike është pasuruar me detaje prej bronzi të trajtuar me kujdes dhe thekët tradicionale të tekstilit janë zëvendësuar me profile të vogla metalike të lustruara ose prej ari.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”9104″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”9105″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Elementi karakteristik teknik, që është përpunuar të jetë një shenjë dalluese estetike, është edhe sistemi i fiksimit në tavan: sferat prej bronzi lidhen me telin e energjisë nga njëra te tjetra dhe rregullojnë elementët në tavan, duke krijuar një kompozim linjash midis elementeve.
Thekët i dhanë ndriçuesit një dizajn shumë modern dhe minimalist, të intensifikuara nga një prekje me efekt pastel mat, edhe nëse në dispozicion është një produkt totalisht i bardhë.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”9106″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Source: marcozito.com[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment