Arkiva

Pierre Cardin Home: Beach House Moodboard

[vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”30px”][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Nëse keni punuar ndonjëherë me projektues ose arkitekt, me siguri i keni parë ata të paraqesin idetë e tyre në mënyra të ndryshme, kryesisht grafikisht, në këtë rast me anë të një moodboard-i. Para se t’ju tregojnë renderat, ata prezantojnë një seri fotografish, materialesh, teksturash, produktesh të gjitha së bashku për t’ju bërë të perceptoni atmosferën që ata duan të rikrijojnë në hapësirën tuaj. Kjo ndihmon dizajnerin të tregojë konceptin e tij dhe të perceptojë reagimin tuaj, si dhe të shikojë nëse është në drejtimin e duhur.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_single_image image=”13135″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Atëherë, çfarë është një moodboard?

[/vc_column_text][vc_column_text]Moodboard-i është një mjet vizual që komunikon konceptet tona dhe idetë vizuale. Një organizim i mirëmenduar dhe i planifikuar i imazheve, materialeve, tekstit, etj. që ka për qëllim të evokojë ose projektojë një stil apo koncept të veçantë.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”13137″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Pra, këtu sjellim temën e konceptit të një shtëpie plazhi të frymëzuar nga ngjyrat natyrale dhe stili minimal, me produkte nga Pierre Cardin Home për t’ju frymëzuar.

Një divan modular, i rehatshëm dhe minimalist në mënyrë që të relaksoheni në çdo formë…[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”13138″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Një qilim bambu me një dizajn abstrakt fluid, ashtu si ngjyrat e pakapshme të detit.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”13139″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Një prekje artistike e letrës së murit që kompleton të gjithë dizajnin…[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”13140″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”13141″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Thjesht me pak imagjinatë dhe produktin e duhur, ju mund të gjallëroni shtëpinë tuaj të plazhit! Jeni kurioz?

Produktet i gjeni të gjitha në Pierre Cardin Home… Hidhini një sy![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]