Arkiva

Snow Junior Chair – Almex Contract Furniture

[vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”30px”][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Forma e këndshme, përshtatshmëria me mjediset e jashtme dhe të brendshme dhe fuksionaliteti e karakterizojnë versionin mini të karriges Snow, e krijuar për botën e fëmijëve, pa humbur bukurinë dhe formën e karriges origjinale.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_single_image image=”13246″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Dizajnuar nga Odo Fioravanti për firmën Pedrali, karrigia Snow është bërë nga polipropileni i ndërthurur me fije qelqi dhe injeksion duke përdorur teknologjinë e formimit të ajrit të gazit, gjë që e bën atë të ngurtë dhe të lehtë në të njëjtën kohë.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”13249″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Mini karrigia Snow është përdorur dhe në ambientet e kopshtit të parë të këtij lloji në Shqipëri, Bimbambum, për të stimuluar kreativitetin dhe argëtimin e fëmijëve, duke marr parasysh dhe rehatinë e tyre. Kjo e bën Snow karrigen e përsosur për të voglin tuaj dhe ju mund të dizajnoni botën e tij të vogël me stil, falë Almex Contract Furniture.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”13245″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][vc_column_text]Source: pedrali.it[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]