Base

Name

Smeg Albania

Phone Number

+355 67 406 6315

Email

[email protected]

About

Smeg është një kompani italiane e prodhimit të pajisjeve elektroshtëpiake, fituese e shumë çmimeve ndërkombëtare, themeluar në 1948. Smeg Albania zgjedh dhe propozon ide konkrete për çdo shtëpi, të cilat dallohen për cilësinë e lartë, teknologjinë e përparuar dhe dizajnin e tyre unik me çmimet më të mira për kuzhinën tuaj. Smeg mund ta gjeni në Vanto, si distributori zyrtar i produkteve SMEG në Shqipëri.

Business

Location

Rruga Gjik Kuqali, Tirana, Albania

Category

Retailer, Showrooms, Brands