Base

Name

n'ark.studio

Phone Number

+38349400929

Email

[email protected]

About

N’ark.studio është një studio projektuese vendore me seli në Prishtine. Studio kreative me vizion të punës ku e trajton hapësiren dhe arkitekturën për të ju përshtatur jeteses sa më komode. Karakteristika e studios projektuese n’ark.studio është stili minimalist të cilin e aplikon duke i ruajtur format dhe volumet e pastërta. Varet nga objekti, hapësirat te cilat i kemi i trajtojmë me shumë përkushtim. Vizioni dhe qëllimi i n’ark.studio është që forma,hapësira dhe jetesa ta formojne ritmin e jetes.

Business

Location

Prishtinë, Kosovë

Category

Architect, Interior designer, Architecture Studio, Landscape designer