Base

Name

Kreativ Qeramika

Email

[email protected]

About

Ne në Kreativ Qeramika nuk shesim thjesht pllaka të ftohta që do t’ju shërbejnë në jetën tuaj të përditshme. Kontributi jonë është i lidhur drejtpërdrejt me mirëqenien tuaj shpirtërore, me konceptin tuaj të jetës, stilin dhe zhvillimin njerëzor brenda strofullës suaj qoftë ajo zyrë, studio, banesë apo shtëpi e denjë për artistë me renome botërore. Ne nuk tentojmë ta menaxhojmë ambientin tuaj të punës dhe atë personal por ta formësojmë atë. Me Kreativ Qeramika do të keni mjedise të dizajnuara me plot rehati qoftë në shtëpinë apo në zyrën tuaj. Kreativ Qeramika është garancion i cilësisë, inovacionit dhe aftësisë për ta nxjerr më të mirën nga e pazakonta e secilit klient.

 

Shqipëri: Autostrada Tiranë-Elbasan Km 2, Godina 2, 1003 Tiranë, Shqipëri
Kosovë: Rrafshi i Kosovës nr 52, 10000 Prishtinë, Kosovë

Business

Category

Retailer, Brands, Consultants