Base

Name

E V O L V Ǝ D – Architecture Studio

Email

[email protected]

About

E V O L V Ǝ D – Architecture and Interior Design Studio është një studio Shqiptaro-Kanadeze që operon në tregun ndërkombëtar në fushën e arkitekturës, interierit dhe urbanizmit. Ekipi ynë është i përkushtuar të zhvillojë dizajne të qëndrueshme dhe inovative, të cilat mishërojnë një frymë bashkëkohore të një arkitekture në evolucion. Ne duam të revolucionarizojmë çdo aspekt të jetës njerëzore. Me një vizion për qytetin e së ardhmes, bazuar në nevojat shpirtërore dhe emocionale të qenies njerëzore.
E V O L V Ǝ D kërkon të krijojë një ekuilibër midis njerëzimit, zonës së ndërtuar dhe natyrës. Qytete më të mira, peizazhe të këndshme, shtëpi fantastike dhe hapësira të shkëlqyera për të shijuar jetën.
Vizioni ynë dhe qëllimi kryesor është të dizenjojmë hapësira me synimin për të krijuar një mjedis më të shëndetshëm.

Business

Location

Rr. Abdyl Frasheri 9/19, Tirane, Albania 1019

Category

Design Furniture, Architect, Interior designer, Urban Designer, Architecture Studio, Landscape designer, Product Designer