Base

Name

EKII ARCHITECTS

Email

[email protected]

About

EKII Architects eshte nje studio projektimi dhe zbatimi me eksperience disa vjecare e specializuar ne arkitekture, Interior design dhe Urban design. Se fundmi, e fokusuar ne projekte jashte Shqiperise