Base

Name

Eden Decor

Phone Number

+355692063536

Email

[email protected]

About

Na lejoni tju prezantojme me Eden Decor ku natyra takon design nje nje harmoni perfekte.

Eden Decor eshte  inovator ne design e brendshem dhe te jashtem duke krijuar gjelberime vertikale  artificiale, bime te ndryshme me nje pamje dhe prekje natyrale.

Pasioni yne qendron ne perzierjen e  bukurise se natyres me design-in inovativ duke krijuar mjedise qe frymezojne , qetesojne dhe japin energji.

Cfare e ben te vecante Eden Decor?

– Cdo krijim eshte punuar me dore duke kapur detajet e nderlikuara dhe nuancat e bukura te natyres.

– Produktet tona jane 100% te riciklueshme

– Produktet tona mund te personalizohen per tju pershtatur vizioneve te ndryshme te design-it duke i bere ato te pershtatshme per cdo projekt.

 

Bashkohuni me klientët e panumërt të kënaqur që tashmë kanë përjetuar ndikimin pozitiv të gjelbërimit tone artificial.

Zbuloni vetë ndryshimin.

Business

Location

Rruga Kombinat – Vaqarr , perballe "Komandes Mbeshtetese"

Category

Retailer, Showrooms, Representatives, Brands, Consultants, Interior designer, Landscape designer, Product Designer