Base

Name

DAK Architecture Parconier Paris

Email

[email protected]

About

DAK Architecture Parconier Paris eshte nje studio projektimi me bazen kryesore ne Paris, France dhe seline e saj ne Durres, Shqiperi.

Eksperienca jone si arkitekte individualisht varion nga 6-10 vite, ndersa partneriteti yne nisi ne muajin shkurt te vitit 2022, duke bashkuar forcat per te sjelle prane klientit shqiptar dhe jo vetem eksperiencen dhe idete tona.

Ne operojme ne vende te ndryshme te botes.

Kemi projekte ne Izrael, Afrike te Jugut, France dhe se fundmi si studio edhe ne Shqiperi, ku partneret tane operojne prej 8 vitesh individualisht.