Base

Name

3S Consulting

Phone Number

+355 69 40 05 002

Email

[email protected]

About

Ne jemi një firmë e pavarur që ofrojmë Konsulencë në fushat e Inxhinierisë dhe Arkitekturës, Zhvillimit Rural, Menaxhimit të Biznesit dhe shërbimeve profesionale ligjore, të bashkuar në mënyrën tonë për të bërë gjërat përmes vizionit tonë të përbashkët dhe objektivave të përbashkëta për një të ardhme të qëndrueshme, në shërbim të klientëve tanë.

Misioni ynë është të hartojmë dhe konsultojmë për ndikim të qëndrueshëm të qëndrueshëm duke adresuar sfidat shoqërore të urbanizimit, zhvillimit rural, ndryshimeve klimatike, ndotjes së mjedisit dhe pabarazisë socio-ekonomike. Të nxitur nga një qëllim i shumëanshëm dhe i fokusuar në zgjidhje, ne krijojmë vlerë duke projektuar për implikimet e këtyre megatrendeve në mjedisin tonë të ndërtuar. Modele që e bëjnë jetën tonë më të shëndetshme dhe kanë një ndikim të qëndrueshëm në qytetet dhe njerëzit tanë.