Arkiva

Logico Collection by Artemide

[vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”30px”][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]Një trup qelqi i shndritshëm në mënyrë dhe në formë organike, përbën bazën e koleksionit të gjerë “Logico” nga Artemide. Ndriçuesit e gjithanshëm Logico janë krijime të dy mjeshtrave të dizajnit ndërkombëtar: Michele de Lucchi dhe Gerhard Reichert. Që nga modeli i tyre i parë për Artemide në vitin 2001, ata vazhdimisht kanë punuar në zgjerimin e koleksionit të tyre.

Frymëzuar nga rrezet e dritës që shpërndahen nëpër atmosferë, difuzori me xham të çelur Logico, merr një formë organike që është përdorur në të gjithë koleksionin. Këto ngjyra të buta, funksionojnë në mënyrë perfekte në lidhje me difuzorin e qelqit dhe formën organike të pajisjes, për të dhënë një dritë të butë ambienti. Opsionet e ndryshme të ngjyrave i ofrojnë përdoruesit një gamë të gjerë mundësish, që ndihmojnë për t’u përshtatur me dekorin e çdo interieri.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_single_image image=”9437″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Logico ka aftësinë të personalizohet në modele të ndryshme siç imagjinohet nga arkitektët, dizajnerët ose klientët, për të krijuar interiere unike dhe për të përmirësuar çdo hapësirë banimi, komerciale ose pritjeje.

Koleksioni i guximshëm është i përbërë nga ndriçuesa të çdo madhësie dhe forme: si ndriçuesi i tavanit Logico Soffitto, ndriçuesi i varur Logico Sospensione, ndriçuesi i murit Logico Parete, ndriçuesi I tokës Logico Terra, ose ndriçuesi i tavolinës Logico Tavolo. Kështu që, koleksioni Logico përmbush pothuajse çdo nevojë për ndriçim dhe përshtatet në mënyrë fleksibël në çdo dhomë me linjat e tij elegante.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”9439″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Të ndezur ose të fikur, ndriçuesit e këtij koleksioni tërheqin gjithmonë vëmendjen. Dizajnerët Michele de Lucchi dhe Gerhard Reichert krijuan skulptura të vërteta qelqi me koleksionin e tyre Logico. Bashkëpunimi i suksesshëm italo-gjerman i solli prodhuesit të njohur të ndriçimit ndërkombëtar, Artemide, shumë objekte të tjera të bukura dizajni, por në shkathtësinë e tij, ky koleksion është i patejkalueshëm! Ndriçuesit Logico janë zgjidhja logjike për çdo nevojë ndriçimi![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”9438″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment