Arkiva

Living Now – BTicino

[vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”30px”][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Pajisjet e reja të instalimeve elektrike BTicino janë pa dyshim pajisjet ekzistuese Living, por tashmë të rinovuara plotësisht në aspektin e estetikës dhe funksionalitetit. Living Now me Netatmo (sistem inteligjent) është krijuar për tu përshtatur të gjitha shtëpive. Mund të përdoret në sistemet tradicionale, ose të instalohet për të treguar të gjithë potencialin e tij inovativ të kombinuar me sisteme inteligjente.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_single_image image=”12839″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Hulumtimi dhe inovacioni janë baza e projektit Living Now, në të cilin çdo komponent është zhvilluar me zgjidhje teknike unike për të garantuar besueshmëri dhe siguri. Të gjitha zgjidhjet kryesore teknike janë të patentuara, duke garantuar një produkt me cilësi të lartë.

Dizajni minimalist, i vëmendshëm ndaj çdo detaji, përmban një formë unike dhe të veçantë, me një rrafshim të përsosur të sipërfaqes dhe vendosjes së elementëve kontrollues.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”12840″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Kontrolluesi i ndriçimit Living Now me sistemin inteligjent Netatmo, mund të fiki të gjitha dritat dhe të uli shkëlqimin e tyre njëkohësisht me një komandë të vetme dhe përdor një aplikacion të dedikuar për të ndryshuar pajisjt e lidhura me të.

Ju mund të monitoroni gjendjen e shtëpisë tuaj në distancë përmes telefonit smart dhe të njoftoheni në rast alarmi. Për më tepër, falë opsionit “simulimi i prezencës”, ju mund të programoni aktivizimin e dritës dhe qepenave/grilave si të ishit në shtëpi.

Ju mund ta gjeni Living Now nga BTicino në çdo dyqan Abiesse dhe të kontrolloni të gjithë sistemin elektrik në shtëpinë tuaj me vetëm një klik.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”12841″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][vc_column_text]Source: bticino.com[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment