Arkiva

Dolce stil novo by SMEG

[vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”30px”][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]Gjatë projektimit të shtëpisë, kuzhina përbën një nga tiparet ryesore të dizjanit dhe fuknsionalitetit.
Kuzhina, është aty ku e gjithë familja bëhet një, ku bashkëveprohet dhe mbështesim njëri tjetrin. Sot ju prezantojmë një linjën Dolce Stil Novo ( Tekstualisht, i ëmbli stil i ri ) nga SMEG, të cilin arkitektët e adhurojnë:[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_single_image image=”13921″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Fuknsionaliteti dhe estetika bashkohen aty ku e errëta kthehet në dritë!

Materiale fisnike, sipërfaqe monokromatike dhe prekje bakri dhe inoksi, të cilat transformohen në lajtmotivin e gjithë linjës Dolce Stil novo

Funksionalitet, estetikë dhe minimalizëm.
Falë bashkëpunimit të SMEG me arkitektin e njohur Guido Canali, lindi linja Dolce Stil Novo. Një kombinim i jashtëzakonshëm i luksit, pasionit dhe precizionit, së bashku me një stil unik dhe teknologji inovatore.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”13923″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”13922″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Një shprehje e re gjeniale, si në teknologji ashtu edhe në dizajn, Dolce Stil Novo sjell gamën më të gjerë të pajisjeve të Smeg – secila me dizajn estetik në kombinuar me njëra-tjetrën. Dolce Stil Novo përfshin produktet kryesore për kuzhinën tuaj, që nga. furrat termoizoluese 60 cm; Furra kompakte me avull, pianura të kombinuara e deri te pajisjet për tuajtjen e verës.
Këshilla jonë ? Kaloni patjetër te Showroomi i Smeg-ut të prekni cilësinë dhe dizajnit fantastik të kësaj linje![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”13919″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Learn more on SMEG,

Or check our latest posts for SMEG: here[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”12798″ img_size=”large” add_caption=”yes” alignment=”right” onclick=”custom_link” link=”smeg pikark”][/vc_column][/vc_row]