Arkiva

La Linea Artemide

[vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”30px”][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Ideja e BIG është shndërruar sërish në një produkt që në pamje duket i thjeshtë, por që është i pasur me risi teknologjike, falë njohurive të Artemide.
La Linea është një ndriçues fleksibël në formë tubi, i aftë të përthyhet lirshëm dhe të kompozohet ​​sipas gjeometrisë së hapësirës.

Përmes karakteristikave të tij mekanike dhe strukturore, ai mund të përshtatet lehtë në kushte ekstreme klimatike dhe të rezistojë ndaj agjentëve të motit dhe temperaturave të larta minimale dhe maksimale (nga -20 ° C deri + 40 ° C).

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_single_image image=”11790″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Ai përshtatet lehtësisht në hapësira të brendshme dhe të jashtme, me elementë fiksues të fshehur brenda seksionit të tij, duke përfituar kompozime të panumërta në një larmi vendesh.

Një element individual është i gjatë 2,5 ose 5 metra, por mund të zgjatet me anë të nyjeve të fshehura brenda profilit të tij, pa krijuar hije ose shenja të dukshme.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”11786″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Me gjurmën minimale që krijon në hapësirë, ndriçuesi mund të “zhduket” duke iu përmbajtur arkitekturës ose të bëhet më shumë ekspresiv duke krijuar forma tre-dimensionale në hapësirë ​​dhe duke dizajnuar elementë grafikë që vendosin ritmin e mjedisit përreth.

La Linea e shndërron dritën në një pajisje ideale për hapësirat në natyrë, arkitekturën, parqet, apo zonat publike dhe urbane, me synim për të rikualifikuar hapësirat e përbashkëta, për të krijuar peizazhe sociale dhe tërheqëse dhe për të promovuar marrëdhëniet midis njerëzve dhe ambjentit të tyre.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”11787″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][vc_single_image image=”11785″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][vc_column_text]Source: artemide.com[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]