Arkiva

Komodo Collection by Almex Contract Furniture

[vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”30px”][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Çfarë mund të jetë më relaksuese sesa të kaloni kohën e lirë në ajër të pastër, të ulur në qetësi njësoj sikur të jeni ulur në një dhomë të rrethuar nga natyra? Komodo është një divan për ambjente të jashtme ose kopshte, i cili përbëhet nga një sistem elementesh që mund të lidhen sipas konfigurimit të hapsirës, për të krijuar përvojën tuaj personale të relaksimit në natyrë.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_single_image image=”11698″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Projektuar nga dizajneri italian Raffaello Galiotto në vitin 2018, ky koleksion me forma intriguese të ndërthurura, u frymëzua nga degët e pemëve. Komodo, duke qenë një sistem modular, ofron fleksibilitet të shkëlqyeshëm pasi ka në dispozicion elemente të veçantë, me forma të ndryshme, të cilat mund të konfigurohen sipas dëshirës në varësi të hapësirës, shijes dhe nevojave.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”11696″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][vc_single_image image=”11695″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][vc_column_text]Source: archiproducts.com[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]