Arkiva

Horo iconic lighting collection by Masiero

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Ndriçues kontemporan i inspiruar nga simboli i Diellit

[/vc_column_text][vc_column_text]Dielli është një burim i lashtë dhe i fortë frymëzimi. Thënë kjo, paraprirë simbolit të diellit, dizajni mori formën ikonike të rrethit lidhur me Perëndinë Ra si pikënisje të tij. Disqet e ndriçuara formojnë një arketip dhe i japin këtij koleksioni një grafikë me cilësi të përjetshme. Ndriçuesin Horo nga Masiero e gjeni në çdo dyqan Abiesse.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”14045″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Stili dhe Estetika – Bashkëkohore me pak grimca Vintage

Në përgjithësi dizajni është me shkëlqim dhe modern, ndërsa finiturat janë më vintage. Pavarsisht profilit shumë të hollë, Horo ka një cilësi të jashtëzakonshme tre-dimensionale. Ndriçuar në skaje, disku shfaqet në formë globi.
Vetë xhami është në teksturën e diamantit. Kjo i jep atijj “aromën e një cilësie të mirë“. Koleksioni është në dispozicion në ngjyra të ndryshme xhami: transparente, jeshile, rozë pudër, blu të lehtë dhe ngjyrë tymi. Ngjyrat pasqyrojnë një dëshirë për një paletë bashkëkohore, por gjithashtu marrin frymëzim nga stili italian i viteve ’50.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”14047″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Dizajni Memento – Punon me pikat më të forta
Dizajni i Horo përmban dy materiale të cilat janë veçanërisht të rëndësishme për MASIERO: xhami dhe metali. Firma ka një përvojë të gjerë dhe një bazë të fortë aftësish në përpunimin e metaleve. Qelqi është një material ikonik i cili është i lidhur historikisht me Venecian dhe gjithashtu kërkohet gjerësisht në ndriçim.

Zgjedhjet materiale mbështesin dhe pasurojnë konceptin e projektimit.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”14048″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”14049″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment