Arkiva

Jazz Armchair by Almex Contract Furniture

[vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”30px”][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]Jazz është një koleksion elegant dhe i gjithanshëm karrigesh dhe stolash, krijuar nga Pedrali, të cilat mund ti gjeni në Almex Contract Furniture. Karrigia Jazz është relativisht kompakte, ku baza dhe mbështetësja e lakuar qëndrojnë mbi një strukturë çeliku të lehtë por të fortë njëkohësisht, e cila e bën atë të përshtatshme si një kolltuk dhe një karrige shumë të rehatshme.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_single_image image=”11328″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Harmonia e formave, ergonomia dhe eleganca janë karakteristikat e karriges Jazz.  Personalizimi sigurohet nga kombinimi i tapicerisë së saj, në pëlhurë ose lëkurë, dhe elemente të ndryshme prej çeliku. Koleksioni Jazz mund të përdoret si një karrige ngrënieje, ose rastësore dhe si stol në hapësira banimi dhe komerciale, siç janë dhomat e ndenjes, dhomat e gjumit, dhomat e ngrënies, kuzhinat, restorantet, baret dhe zyrat.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”11329″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][vc_single_image image=”11331″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][vc_column_text]Source: pedrali.it[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment