fbpx

(Shqip) Emin Riza, Aleksandër Meksi dhe Pirro Thomo nderohen me çmimin “Mjeshtër në Arkitekturë”

Cmimi Mjeshter ne arkitekture

(Shqip) Emin Riza, Aleksandër Meksi dhe Pirro Thomo nderohen me çmimin “Mjeshtër në Arkitekturë”

Event Start Date:
2020-09-29
Event End Date:
2020-09-29
Event Venue:
ATRIUMI I HAPUR I MUZEUT KOMBËTAR TIRANË

Sorry, this entry is only available in Shqip.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial