Base

Name

Vertikus

Phone Number

+355694083109

Email

[email protected]

About

Vertikus eshte nje kompani e specializuar ne industrine e ashensoreve dhe shkalleve elektrike.

Duke filluar nga zgjidhjet moderne per vila deri tek ashensoret e makinave, Vertikus  ofron konsulence profesionale dhe produktin me te pershtatshem per nevojat e arkitekteve apo ndertuesve.

Brandet Aritco, GMV, Wittur vijne ne Shqiperi nga Vertikus.

 

Business

Category

Representatives, Brands, Consultants