Base

Name

Resin Technology

Phone Number

+355 69 70 61 900

Email

[email protected]

About

Që prej themelimit të saj “Resin Technology” ka fituar reputacionin e një kompanie inovatore në fushën e ndërtimit. Ajo është gjithmonë në kërkim të zgjidhjeve të reja teknike dhe materiale duke i sjellë klienteve produktet dhe shërbimet më të mira. Suksesi i “Resin Technology” qëndron tek puna e përkushtuar dhe dedikimi i saj ndaj suksesit të klienteve. Ajo është një kompani me shërbim të plotë duke ofruar një gamë të gjerë shërbimesh si : hidroizolime, dysheme epokside, punime me Bojra dhe stuko dekorative, termoizolim dhe izolim akustik. Kompania Resin Technology bashkepunon me kompani lider ne prodhimin e materialeve te hidroizolimit, punimeve me resin, punimeve me Bojra dhe stuko dekorative, termoizolimit dhe izolimit akustik ,si Vandex, RPM Belgium, Besealed, Isofom, Firma D’Autore, Elastoet, Alchimica, Esha, etj

Resin Technology me seli ne rrugen “E Kavajes”, ngjitur me Kompleksin “Delijorgji” është kompania lider në realizimin e shërbimeve dhe tregëtimin e produkteve dhe sherbimeve qe kompania ofron.

Tashme tregu i Tiranës dhe i gjithë Shqipërisë ka mirëpritur produktet dhe shërbimet e Resin Technology. Kompania ka realizuar gjatë viteve punime cilësore në bashkëpunim me kompani të ndryshme, si Park Construction, Orion Construction, Arlis, Nova Construction, Mc Inerte, AK, Natsky, etj. Krahas cilësisë dhe cmimeve konkuruese,Resin Technology, ushqen moton dhe motivin e përhershëm për të qënë i pari në korrektesë dhe në shërbimin me klientet.

Resin technology is  company that  offers a wide range of services such as: waterproofing, epoxy flooring, works with Paints and decorative wall-covering, thermal insulation and acoustic insulation.

 

Resin technology is  company that  offers a wide range of services such as: waterproofing, epoxy flooring, works with Paints and decorative wall-covering, thermal insulation and acoustic insulation.

Business

Category

Retailer