Base

Name

Dritan Kapo

Phone Number

+355689086047

Email

[email protected]

About

Dritan Kapo është bashkëthemelues dhe Creative Director i Arka. Ai është arkitekt dhe lektor pranë FAU, në Universitetin Politeknik të Tiranës. Dritani diplomohet me Master Shkencor në Arkitekturë pranë Universitetit të Firences dhe prej më shumë se një dekade ushtron profesionin në projektimin dhe zbatimin arkitektonik. Ekspertiza e tij profesionale përqendrohet në strukturat e banimit, dëfrimit dhe ato të mikpritjes, nëpërmjet projekteve që promovojnë aspektet identitare dhe trashëgiminë kulturore-natyrore. Hulumtimi i tij akademik përqendrohet në zhvillimin e qëndrueshëm urban-rural, adaptimin arkitektonik, projektimin dhe teknologjinë arkitekturore.