Base

Name

B-ST Group

Phone Number

[email protected]

Email

[email protected]

About

B-ST group,eshtnjkompani qe ka vite qe operon ne fushen e ndertimit dhe se fundmi po zhvillohet dhe ne projektim interieri dhe mobilieri. E themeluar ne 2005-en , B-ST perqendrohet ne cdo aspekt te projektimit dhe te ndertimit qe nga vleresimi , menaxhimi i projektit , dizenjimi dhe ndertimi i pergjithshem .Ndersa B-ST eshte rritur ndjeshem qe nga ditet e saj te para , kompania e ka shnderruar ne perparesi atmosferen familjare me te cilen filluan . Kjo kulture ,ku cdo punonjes ka nje ndjenje krenarie dhe pronesie ne gjithcka qe ben kompania , eshte ajo qe e vecon B-St Group nga konkurentet e saj sot . 

Business

Location

Rr.Eduard Mano , Pallati nr.4 , Hyrja 1

Category

Design Furniture, Showrooms, Architect, Interior designer, Architecture Studio