Arkiva

Dolce&Gabbana and SMEG Refrigerators

[vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”30px”][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Dy marka të mëdha krijuese nga bota e modës dhe modelimit të pajisjeve elektroshtëpiake janë takuar dhe bashkuar, duke krijuar 100 frigoriferë unik dhe tërheqës të cilët zbulojnë në mënyrë artistike histori të bukura nga zemra e Italisë.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_single_image image=”13032″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Dolce & Gabbana dhe Smeg na kanë bërë sërish për vete me edicionin special të frigoriferëve FAB28, duke i shndërruar ato në vepra arti të mrekullueshme. Kompanitë, edhe pse i përkasin dy sektorëve krijues shumë të ndryshëm, janë bashkuar nga vlera të forta dhe një traditë mbi përsosmërinë “Made in Italy”. Këto vlera janë të rrënjosura nga mënyra e jetës familjare italiane dhe zonës lokale dhe kanë nxitur një respekt të thellë për traditën italiane. Të dy kompanitë janë të njohura për krijimtarinë e tyre dhe ky tipar i ka lejuar atyre që të krijojnë me dinjitet epokat e dizajnit, si dhe të kombinojnë specialitete të ndryshme në modë, dizajn, zejtari dhe prodhim.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”13033″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Rezultati i këtij partneriteti është frigoriferi special FAB28 Smeg me një stil unik Dolce & Gabbana. Çdo frigorifer përmban imazhe të pikturuara me dorë nga artistë sicilian. Këto përfshijnë limona, simbole, rrota karrocash, kalorës mesjetarë dhe skena beteje, të gjitha elementet dalluese të teatrit poetik të marioneteve dhe dhe karrocave siciliane. Imazhet bazike të zhvilluara për secilin produkt, zbukurohen më tej me motive klasike lulesh.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”13034″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][vc_single_image image=”13035″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][vc_column_text]Source: smeguk.com[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]