Arkiva

Désirée Collection – Almex Contract Furniture

[vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”30px”][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Një koleksion me shije të veçantë nga Almex Contract Furniture, në të cilin gërshetimi i formave bazike gjeometrike dhe i linjave të prera krijon një atmosferë dinamike dhe funksionale. Ambjenti i ndenjes në natyrë bëhet një hapësirë fludie dhe ndonjëherë ëndërrues, duke u integruar në mënyrë të përsosur në çdo mjedis.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_single_image image=”12263″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Koleksioni Désirée është i përbërë nga divane, kolltuqe, karrige dhe tavolina me strukturë çeliku, perfekt për përdorim të jashtëm. Elegant, me mbështetëse të karrigeve në formën e rombave të mëdhenj, ky koleksion do t’i japë një prekje klasi të gjitha kopshteve tuaja.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”12265″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][vc_single_image image=”12264″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][vc_column_text]burimi: almex.al[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]