fbpx

Cookie Policy

Për të siguruar një eksperiencë më të mirë për ty, ne përdorim “cookies” në faqen tonë. Kliko X për të vazhduar ose “Më shumë” për të parë përshkrimet e detajuara të “cookies” dhe zgjidh cilat të pranosh.
Informacion, çfarë  është cookie?
Cookies janë skedarë të vegjël që përmbajnë informacione të ruajtura në shfletuesin e kompjuterit/telefonit tuaj gjatë shfletimit të faqes së internetit www.pikark.com,zakonisht përmbajnë informacione rreth vetë uebfaqes, një identifikues unik që lejon që faqja të njohë shfletuesin tuaj në internet kur riktheheni, të dhëna shtesë që i shërbejnë qëllimit të cookie-t, dhe jetëgjatësia e vetë cookie-s.një identifikues unik që lejon që faqja të njohë shfletuesin tuaj në internet kur riktheheni, të dhëna shtesë që i shërbejnë qëllimit të cookie-t, dhe jetëgjatësia e vetë cookie-s.
Cookies përdoren për të mundësuar disa veçori (p.sh. hyrja në llogari), për të ndjekur përdorimin e faqes (p.sh. analitikë), për të ruajtur cilësimet e përdoruesit tuaj (p.sh. zona kohore, preferencat e njoftimit) dhe për të personalizuar përmbajtjen tuaj (p.sh. reklamimi, gjuha) .
Cookies të vendosur nga faqja e internetit që po vizitoni, normalisht quhen “cookie të palëve të para”, dhe zakonisht ndjekin aktivitetin tuaj në atë sit të veçantë. Cookies të vendosur nga faqet e tjera dhe kompanitë (p.sh. palët e treta) quhen “cookie të palëve të treta” dhe mund të përdoren për t’ju ndjekur në faqet e internetit të tjera që përdorin të njëjtin shërbim të palëve të treta.
Tipet e Cookies dhe si i përdorim ne atë.
Cookies rreptësisht të nevojshme janë thelbësore për funksionimin e duhur të www.pikark.com . Ata ju lejojnë të shfletoni dhe përdorni si duhet  “Llogaria time, menaxhimi i llogarise, kartat  dhe proecesin e pageses. Pa këto cookies, ne nuk mund të ofrojmë funksionim efektiv të www.pikark.com  
Cookies të performancës
Cookies e performancës mbledhin informacion rreth mënyrës se si vizitorët përdorin www.pikark.com  pa mbledhur informacion personal rreth jush, për shembull, cilat faqe vizitojnë më shpesh dhe nëse shfaqen mesazhet e gabimeve nga faqet e internetit. Ato përdoren vetëm për të përmirësuar performancën e një faqe interneti. 
Këto cookie mund të vendosen nga faqja e internetit që po vizitoni (palë e parë) ose nga shërbimet e palëve të treta. Ne përdorim cookie të performancës në faqen tonë.
Cookies të funksionalitetit
Cookies e funksionalitetit përdoren në mbledhjen e informacionit në lidhje me pajisjen tuaj dhe çdo cilësim që mund të konfiguroni në uebfaqen që po vizitoni (si gjuhët dhe cilësimet e zonës së kohës). Me këtë informacion, faqet e internetit mund t’ju japin përmbajtje dhe shërbime të personalizuara, të përmirësuara ose të optimizuara. Këto cookie mund të vendosen nga faqja e internetit që po vizitoni (palë e parë) ose nga shërbimi i palëve të treta. Ne përdorim cookie të funksionalitetit për veçoritë e zgjedhura në faqen tonë.
Cookie-t e targetimit
Cookie-t e targetimit përdoren për të shpërndarë përmbajtje që u përshtatet më mirë interesave tuaja. Ato mund të përdoren për të dërguar reklama/oferta të synuara, për të kufizuar përshtypjet e reklamave, ose për të matur efektivitetin e një fushate reklamimi. Ato zakonisht vendosen për të “mbajtur mend” vizitën tuaj në një faqe interneti. Faqja e internetit e www.pikark.com përdor Google Analytics për qëllime statistikore, marketingu dhe reklamimi.
 Këto cookie mund të vendosen nga faqja e internetit që po vizitoni (palë e parë) ose nga shërbimet e palëve të treta. Cookie-t e targetimit/ reklamave të vendosura nga palë të treta mund të përdoren për t’ju ndjekur në faqet e internetit të tjera që përdorin të njëjtën shërbim të palëve të treta. Ne përdorim cookie për targetim / reklamim në faqen tonë.
Cookie të palëve të treta në faqen tonë
Ne mund të punësojmë kompani të palëve të treta dhe individë në uebfaqet tona – për shembull, ofruesit e analitikës (përfshirë  por  jo të kufizuar në Google) dhe partnerë të përmbajtjes. Ne u japim këtyre palëve të treta mundësinë e informacionit të zgjedhur për të kryer detyra specifike në emrin tonë. Ata gjithashtu mund të vendosin cookie të palëve të treta në mënyrë që të ofrojnë shërbimet që ata ofrojnë. Cookie-t e palëve të treta mund të përdoren për t’ju ndjekur në faqet të tjera të internetit   që përdorin të njëjtin shërbim të palëve të tretë. Pasi që ne nuk kemi kontroll mbi cookie-t e palëve të treta, ato nuk përfshihen nga politika e cookie-tave të Pikark-ut.
Premtimi ynë për privatësinë e  palës së  tretë
Ne rishikojmë politikat e privatësisë të të gjithë ofruesve tanë të palëve të treta përpara se të regjistrojmë shërbimet e tyre për të siguruar që praktikat e tyre të përshtaten me tonat. Asnjëherë nuk do të përfshijmë me vetëdije shërbime të palëve të treta që komprometojnë ose cenojnë privatësinë e përdoruesve tanë.
Si mund të kontrolloni ose të hiqni dorë nga cookies
Nëse nuk dëshironi të pranoni cookies nga ne, mund të udhëzoni shfletuesin tuaj të refuzojë cookies nga faqja jonë e internetit. Shumica e shfletuesve janë të konfiguruar që të pranojnë cookie-të si parazgjedhje, por ju mund t’i azhurnoni këto cilësime ose të refuzoni cookies plotësisht, ose t’ju njoftojnë kur një faqe në internet po përpiqet të vendosë ose azhurnojë një cookie.
Nëse shfletoni uebfaqe nga shumë pajisje, mund t’ju duhet të azhornoni cilësimet tuaja në secilën pajisje.
Edhe pse disa cookie mund të bllokohen me pak ndikim në përvojën tuaj të një uebsajti, bllokimi i të gjitha cookies mund të nënkuptojë se nuk jeni në gjendje të përdorni disa veçori dhe përmbajtje në faqet që vizitoni.

How can I control the cookie preferences ?

Should you decide to change your preferences later through your browsing session, you can click on the “Privacy & Cookie Policy” tab on your screen. This will display the consent notice again enabling you to change your preferences or withdraw your consent entirely.

In addition to this, different browsers provide different methods to block and delete cookies used by websites. You can change the settings of your browser to block/delete the cookies. To find out more out more on how to manage and delete cookies, visit wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial