Arkiva

Chester sofa

[vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”30px”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

The Chester sofa evokes the classic model of Edwardian England, revisited by Renzo Frau in the first catalogue in 1912 and inspired by the sofas and armchairs that populated English clubs and country houses at that time.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

Divan Chester ngjall modelin klasik të Anglisë Edwardiane, i riprodhuar nga Renzo Frau në katalogun e parë në vitin 1912 dhe frymëzuar nga divanet dhe kolltukët që populluan klubet angleze dhe shtëpitë e vendit në atë kohë.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

The Chester sofa evokes the classic model of Edwardian England, revisited by Renzo Frau in the first catalogue in 1912 and inspired by the sofas and armchairs that populated English clubs and country houses at that time.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

Divan Chester ngjall modelin klasik të Anglisë Edwardiane, i riprodhuar nga Renzo Frau në katalogun e parë në vitin 1912 dhe frymëzuar nga divanet dhe kolltukët që populluan klubet angleze dhe shtëpitë e vendit në atë kohë.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”5844″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”https://pikark.com/a-timeless-apartment/”][vc_column_text]

Timeless apartment by Ingrid Martini Design Studio

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]One of the icons of the Poltrona Frau brand ever since, Chester stands out for its pleated armrests, an appropriate finishing touch for the rich capitonné processing of the leather, that reflects the masterly techniques of the craftsmen responsible for its upholstery.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Një nga ikonat e markës Poltrona Frau që nga ajo kohë, divani Chester dallohet për krahët e tij të zbukuruar, një prekje e përshtatshme për përpunimin e pasur të veshjes prej lëkure të divanit, që pasqyron teknikat mjeshtërore të mjeshtrit përgjegjës për tapicerinë e tij.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”6936″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Springing is by means of biconic steel springs, applied manually onto a bearing structure of seasoned Beech wood. The padding of the seat uses rubberised horsehair, while the back and arms are filled with hand-fashioned vegetal horsehair.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Forma e divanit është dhënë me anë të sustave bikonike prej çeliku, aplikuar me dorë në një strukturë mbështetëse të drurit të ahut të kalitur. Mbushja e ulëses bëhet me flokë kali të veshura me latex , ndërsa shpina dhe krahët janë të mbushura me flokë kali vegjetale, të përpunuara me dorë.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

You can find  Poltrona Frau’s iconic Chester Sofa at Interni Design 

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Divanin Chester nga Poltrona Frau e gjeni te Interni Design [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”6927″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment