Arkiva

Calipso Artemide

[vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”30px”][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Rrjeta unike e hojeve të bletës së ndriçuesit Calipso u krijua duke shtuar module të hënës mbi një algoritëm të bazuar në një imazh të gjetur në një kompjuter pothuajse në zhdukje. Forma fraktale që rezulton, një gjeometri e papastër që shpreh bukurinë e parregullt të natyrës, është formuar nga një hojzë organike me tuba me diametër të ndryshëm, të vendosur në një gjeometri rastësore.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_single_image image=”10515″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Hojet e mjaltit karakterizojnë ndriçuesin si estetikisht ashtu edhe vizualisht, duke siguruar një shpërndarje të mirë të dritës.  Një produkt i pozicionuar në mënyrë të përsosur midis përdorimit të tij në ambjentet e shtëpisë dhe atyre të punës, Calipso është i përshtatshëm për një sërë kompozimesh – duke shprehur qasjen tradicionale të Artemide për të ofruar ndriçim me performancë të lartë, me një ekspresivitet unik dhe emocional.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”10512″ img_size=”full” add_caption=”yes” alignment=”center”][vc_column_text]Source: artemide.com[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]