fbpx

BUSINESSES

Tepe Home is company that a 50 years expericence in home furntiture and home decors. For the first time is in Albania, with a wide variety of products in bedroom, living room , dining room furnitures and accessories so you can

read more

Atelié Gjyms'Hana është një sipërmarrje që sjell për herë të parë në  Shqipëri, një shërbim  holistik përsa i përket interior dhe exterior design. Një hapësirë  me vendndodhje lehtësisht të aksesueshme,

read more

Lider prej me shume se nje dekade ne mobilimin e bar-restorante, hotele, shtepi, etj.Almex nder vite ka kontribuar ndjeshem per zhvillimin e sektorit te hoteleri-turizem. Tashme jane me mijera ambiente biznesi te arreduara nga

read more

Cfarë është HODA? HODA, akronim i House Of Design Albania, është një iniciativë e re në Shqipëri e cila synon të kthehet në një habitat ku ndërthuren idetë e dizajnerave me praktikën  e mjeshtrave të prodhimit

read more

Bota e Pierre Cardin përbëhet nga shumë elemente; ajo është klasike por edhe avant-gard. Modë, aksesorë, detaje, mobilje, tekstile magjike, butësi dhe timeless… E tillë është bota inovative e Pierre Cardin

read more

(Shqip) A BI ESSE sh.p.k. është një shoqëri shqiptaro – italiane e themeluar në vitin 1995 në Tiranë, si ndër të parat kompani ndërkombëtare në tregtinë e materialeve elektrike në Shqipëri, pjesë e Grupit BI

read more

MVM Architecture was founded in 2020 as a result of the desire and vision of a group of experts with many years of experience in various fields of design, based in Tirana. Nucleus of a symbiosis of a group of architects with

read more
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial