Business Category: Urban Design
Studio focused on urban design

Bota e Pierre Cardin përbëhet nga shumë elemente; ajo është klasike por edhe avant-gard. Modë, aksesorë, detaje, mobilje, tekstile magjike, butësi dhe timeless… E tillë është bota inovative e Pierre Cardin

read more

Atelier 4 is a multi-disciplinary urban planning, design and supervision company founded in Tirana, Albania in 2003. The studio has been providing professional expertise to clients in Albania, Kosovo and Macedonia since then. It

read more
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial