fbpx

Business Category: Architecture studio
Architecture studios operating in our market

Architecture Studio | Urban Planning | Landscape | Interior design

read more

MVM Architecture was founded in 2020 as a result of the desire and vision of a group of experts with many years of experience in various fields of design, based in Tirana. Nucleus of a symbiosis of a group of architects with

read more

Bota e Pierre Cardin përbëhet nga shumë elemente; ajo është klasike por edhe avant-gard. Modë, aksesorë, detaje, mobilje, tekstile magjike, butësi dhe timeless… E tillë është bota inovative e Pierre Cardin

read more

Cfarë është HODA? HODA, akronim i House Of Design Albania, është një iniciativë e re në Shqipëri e cila synon të kthehet në një habitat ku ndërthuren idetë e dizajnerave me praktikën  e mjeshtrave të prodhimit

read more

X-Plan Studio: Architecture,Urban Planning , Interior design, graphics, 3D Printing. X-Plan its a group of architects, designers , engineers and thinkers operating within the fields of architecture, urbanism, research and

read more

Atelié Gjyms'Hana është një sipërmarrje që sjell për herë të parë në  Shqipëri, një shërbim  holistik përsa i përket interior dhe exterior design. Një hapësirë  me vendndodhje lehtësisht të aksesueshme,

read more

Loft Architects is a studio specialised in the design of complex architectural objects, development of interior spaces and design product. Located in Tirana, Albania, Loft Architects was founded in 2015 by two partners, Lorenxa

read more

Studio Bellesi Giuntoli is a landscape architecture and garden design studio founded by Silvia Bellesi and Alberto Giuntoli. Our multidisciplinary team enumerates different professionals who are able to answer to a all the

read more

Atelier 4 is a multi-disciplinary urban planning, design and supervision company founded in Tirana, Albania in 2003. The studio has been providing professional expertise to clients in Albania, Kosovo and Macedonia since then. It

read more
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial