fbpx

GJYMSHANA ATELIE - Foleja jote nga A në Z!

Atelié Gjyms'Hana është një sipërmarrje që sjell për herë të parë në  Shqipëri, një shërbim  holistik përsa i përket interior dhe show more

Mon

Open All Day

Tue

Open All Day

Wed

Open All Day

Thu

Open All Day

Fri

Open All Day

Sat

10:00 - 18:00

Sun

Closed All Day

Atelié Gjyms’Hana është një sipërmarrje që sjell për herë të parë në  Shqipëri, një shërbim  holistik përsa i përket interior dhe exterior design. Një hapësirë  me vendndodhje lehtësisht të aksesueshme, që nëpërmjet  simbiozës së produktit vendas dhe importit të huaj, ofrimin e shërbimeve  dhe produkteve arkitekturore, plotëson të  gjitha kërkesat  për  ata që  janë  në  kërkim  të zgjidhjeve arkitektonike.

Një risi e veçantë që kjo sipërmarrje sjell është angazhimi i arkitektëve të rinj në implementimin e interior design, ndërkohë që janë ende në bankat e shkollës,  duke ua lehtësuar kështu përballjen me tregun e punës,dhe gjithashtu duke rritur profesionalizmin mes brezit të ri të arkitektëve.

This Business has no Posts Yet

No Images To Display

Create your rate

No ratings to display.

send us a message

[recaptcha id:ko class:ko]

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial